L’Ajuntament obre compte d’Instagram amb un concurs de Nadal

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 08:25

Del 21 de desembre al 6 de gener es podrà participar al certamen

L'Ajuntament de Vilanova del Vallès ha obert un perfil a la xarxa social d'Instagram amb l'usuari @vilanovadelvalles amb l'objectiu d'ampliar el seu radi d'influència i arribar també als més joves. Actualment, el consistori té perfil a Facebook que actualment compta amb més de 1.700 seguidors.

El regidor de comunicació, Jordi Vall-llovera, explica que “hem d’aprofitar les noves tecnologies i tots els canals de comunicació possibles per arribar a totes les vilanovines i vilanovins de les diferents edats” i afegeix que “l’obertura del canal d’Instagram era una assignatura pendent i un dels objectius és donar més visibilitat i accessibilitat a l’administració pública.”

Concurs de Nadal

Per donar tret de sortida al nou compte d’Instagram, l’Ajuntament convoca la 1a edició del Concurs d’Instagram de Nadal en motiu de les festes nadalenques.

El concurs s’inicia avui, 21 de desembre, i s’allargarà fins al 6 de gener. Hi podran participar tots els vilanovins i vilanovines a través de l’aplicació d’Instagram i fent servir l’etiqueta #Nadal2018ViuVdV.

Hi haurà 2 premis: millor fotografia original i millor imatge de reis. Les millors imatges seran escollides segons el criteri del jurat, i hauran de complir amb els requisits presents en aquestes bases.

El jurat, format per l’alcaldessa del municipi, un representant de l’Àrea de Promoció del Municipi, un de l’Àrea de Cultura i Tradicions, un de l’Àrea de Participació Ciutadana i un/a fotògraf/a i/o expert/a en fotografia del municipi, emetrà públicament el seu veredicte el dilluns 14 de gener.

Darrera actualització: 24.12.2018 | 08:12