L’Ajuntament col·labora amb el projecte Ocupació a la Indústria Local impulsat pel Consell Comarcal

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 09:10

L’edició d’enguany va orientada a la transformació digital de la indústria cap a la 4.0.

L’Ajuntament de Vilanova del Vallès, col·labora en una nova edició del Projecte dOcupació a la Indústria Local (OIL) impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, que té com a objectiu incrementar la competitivitat de la comarca i promoure l’encaix entre les oportunitats i les necessitats del mercat de treball del territori.

L’edició d’enguany, amb el títol “OIL-Vallès Oriental 4.0” va orientada a la transformació digital de la indústria cap a la 4.0. Es preveuen diferents actuacions per afavorir la transformació digital de les indústries de la comarca, fet que es traduirà en importants beneficis pel teixit productiu.

Es convida a les empreses dels sectors metall, automoció o logística del municipi i a les persones amb interès per treballar en aquests àmbits, a sumar-se a la iniciativa i a les diferents actuacions que s’hi programaran.

Formació

Actualment, està obert el procés per atendre el curs d’Operadora de la indústria metal·lúrgica i afins que va dirigit a dones de la comarca que vulguin inserir-se en la indústria del metall. El curs durarà 150 hores i es realitzarà a Granollers.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a oil@vallesoriental.cat o consultar el següent enllaç.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 10:05