L’Ajuntament aprova el Pla Local de Joventut de Vilanova del Vallès 2018 - 2021

Divendres, 27 de juliol de 2018 a les 08:40

El Pla Local de Joventut de Vilanova del Vallès 2018-2021 (PLJ) és un document estratègic que pretén ser una eina de treball, per tal de planificar les polítiques públiques en diferents àmbits i matèries, des de l’òptica juvenil.

El PLJ fa una anàlisi de la realitat juvenil i de les polítiques de joventut i, a partir d’aquest diagnòstic, proposa un bloc estratègic d’actuació centrant-se en dos eixos: la participació i l’emancipació. Aquests dos eixos estan formats per 10 programes i 38 accions, els quals fan referència a diverses temàtiques en clau juvenil, com són l’educació; la salut; l’ocupació i l’ocupabilitat; la mobilitat; la cultura, l’esport, l’oci i el temps lliure; la mobilitat; l’habitatge; la dinamització i la participació juvenil; la detecció de grups informals i el foment de l’associacionisme. Tot això, vehiculat des del treball en xarxa amb els agents de les diferents àrees. 

El PLJ 2018-2021 ha estat elaborat per l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, amb el suport de la cooperativa La Fera Ferotge, SCCL. 

Podeu trobar el document del Pla Local de Joventut adjunt a aquesta publicació i a l’apartat Joventut de la web de l’Ajuntament.

http://www.vilanovadelvalles.cat/arees/joventut

Darrera actualització: 27.07.2018 | 09:27