La vilanovina Mariana Mírez va publicar el llibre “No sé tu nombre”

Divendres, 26 d'octubre de 2018 a les 12:40

La Mariana Mírez ha respost a la crida que hem fet a tots els vilanovins i vilanovines per tal que ens expliqueu els vostres projectes culturals, socials i/o esportius (podeu veure la notícia a: https://www.vilanovadelvalles.cat/actualitat/noticies/representes-vilanova-del-valles-esportivament-culturalment-o-socialment-.html )

Tot i que a Vilanova del Vallès la coneixem com a Mariana, la trobareu a la llibreria Amazon com a Anairam Mírez

Ens explica que per ella: 
“Escriure s'ha convertit en alguna cosa més que un passatemps i s'ha materialitzat en una novel·la publicada a Amazon, titulada "NO SÉ TU NOMBRE".  

Aquesta aventura va començar fa anys, mentre escoltava, incansable, històries de la família. Els nostres avantpassats més immediats no sempre van viure en pau ni van tenir una vida fàcil. L'admiració que em produeixen és un dels motius que em va dur a realitzar aquest projecte, creant personatges, imaginant una narració per fer-los viure.

Principalment és una historia de dones però, sobretot, és una història de persones. El coratge, els dubtes, la valentia, la por són qualitats que fan  als personatges molt propers. 
He gaudit molt amb el projecte i sens dubte repetiré aviat. Aquest primer llibre vol ser un petit i sincer homenatge a totes les dones valentes. Sense elles el món seria encara més difícil, i crec que és important que la societat conegui i escolti els seus testimonis.”  

Properament la podreu llegir el llibre a la Biblioteca Contravent. 

 

Darrera actualització: 26.10.2018 | 12:43