Jornada de Portes Obertes als centres educatius de Vilanova del Vallès

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 12:10

Durant aquest mes de març i l’abril, es podran visitar els equipaments educatius per les inscripcions al curs 2019-2020

Els centres educatius de Vilanova del Vallès preparen el nou curs 2019-2020. Per aquest motiu, durant els mesos de març i abril es faran les respectives Jornades de Portes Obertes.

La primera serà a l’Escola Mestres Munguet-Cortés el 17 de març. Hi haurà activitats per petits i grans i es faran tallers d’experimentació, ràdio, pintura, tecnologia i psicomotricitat. Els alumnes de sisè ensenyaran l’edifici de primària de l’escola. També se celebrarà la festa de l’arbre, a les 12 hores, i es plantaran dos arbres al pati de l’edifici d’infantil simbolitzant aquesta nova promoció.

El dilluns 18 de març hi haurà tres sessions informatives (a les 9.15, a les 15.15 i a les 18 hores) per tal d’explicar el projecte educatiu del centre.

A partir del 26 de març serà el torn de l’Escola La Falguera. El dia 26, a les 9.15 hores, hi haurà una xerrada sobre el projecte i es farà un recorregut per les aules. La mateixa xerrada i recorregut es repetirà el 29 de març, a les 15 h, i el 30 de març a les 10 hores. S’entrarà a les aules i es podrà veure l’activitat que es realitza en aquell moment, excepte dissabte 30 ja que és fora de l’horari lectiu. En cas d’impossibilitat d’assistència a cap sessió informativa, tots els interessats/des podran contactar amb l’equip directiu per programar una entrevista.

L’Institut de Vilanova oferirà, el 26 de març a les 18 hores, una jornada que consistirà en una xerrada per explicar el projecte educatiu i una visita a les instal·lacions del centre amb la guia del professorat i l’alumnat. Aquesta jornada està adreçada únicament a pares i mares, ja que l'alumnat de sisè ja ha conegut l'institut en la visita que ha fet amb la seva escola. Els estudis que ofereix l’Institut són Educació secundària obligatòria, Batxillerat de ciències i tecnologia i Batxillerat d'humanitats i ciències socials.

Per últim, el 26 d'abril, entre les 18 i les 20 hores, l’Escola Bressol Municipal La Baldufa oferirà les seves Portes Obertes per tal d’acostar la quotidianitat de l’escola a totes les famílies que hi assisteixin. Es donarà informació sobre el procés de preinscripció i matriculació, hi haurà una visita guiada per tota l’escola per tal de conèixer els espais de joc, les propostes de material, l’estona de dinar i de dormir, la manera com cuiden els moments de cura i relació i el jardí.

Darrera actualització: 13.03.2019 | 12:48