Fins al 18 d’abril es pot sol·licitar el vot per correu per les eleccions generals 2019

Dijous, 21 de març de 2019 a les 13:55

L’imprès de sol·licitud de vot es pot trobar a les oficines postals de Correus de l’estat

Totes aquelles persones que vulguin votar pe correu de cara a les eleccions generals del proper 28 d’abril han de saber que ho podran fer si ho sol·liciten abans del 18 d’abril. Es prebeu que tothom qui ho sol·liciti, rebrà la documentació necessària per votar entre el 8 i el 21 d’abril. A partir d’aquí cal enviar la documentació rebuda per correu abans del 24 d’abril. A continuació trobaràs tots els passos per exercir el vot per correu.

Passos a seguir pels votants que el dia de les eleccions seran a Espanya però no al seu municipi
Cal omplir el sobre de votació amb la papereta de votació i tancar-lo completament. A partir d’aquí cal dur-lo a qualsevol oficina postal dirigit a la mesa electoral amb el certificat d’inscripció al cens electoral. L’oficina tramitarà l’enviament com a correu certificat i urgent gratuït.

Passos a seguir pels votants que el dia de les eleccions seran fora d’Espanya
Si el domicili habitual és a Espanya, cal donar-se d’alta com a no resident. Cal omplir l’imprès de sol·licitud de vot per correu i enviar-lo a través de l’oficina insular. Un cop rebuda la documentació, es podrà omplir i enviar a través del consolat general per tal que arribi a la mesa electoral corresponent a Espanya per al dia de les eleccions generals del 2019.

Darrera actualització: 21.03.2019 | 14:53