Es va fer una xerrada sobre “Feines de temporada” a l’Spai Jove

Dilluns, 4 de desembre de 2017 a les 00:00

El dimecres, 29 de novembre de 2017, es va realitzar una xerrada a l’Spai Jove, en matèria d’ocupació, amb el títol: “Feines de temporada”. Hi van assistir 10 participants i va anar a càrrec de l’Oficina Jove del Vallès Oriental (www.vallesjove.cat).

La xerrada va anar dirigida a joves, a partir de 16 anys, interessats/des en conèixer quines són les ofertes de feina predominants en les diferents èpoques de l’any. En aquest sentit, es van poder resoldre dubtes sobre quins sectors són els que demanen més professionals per ocupar llocs de treball en èpoques d’augment de feina i, també, en quins espais es publiquen aquestes ofertes, com inscriure’s-hi i on trobar més recursos relacionats amb l’ocupació.

Els participants van ser joves amb poca experiència laboral i en recerca de les primeres feines. A la xerrada es van explicar quins són els mercats productius a Vilanova del Vallès i en general a la comarca. 

Aquesta acció està organitzada conjuntament pel Servei Local d’Ocupació i l’Àrea de Joventut, en el marc del projecte Anem per Feina 2017. 

Darrera actualització: 05.12.2017 | 09:20

Imatges

Projecte Anem per feina 2017