Es recapten 3.200 kg al Gran Recapte de Vilanova del Vallès i Vallromanes

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 09:00

El cap de setmana de l’1 al 3 de desembre de 2017, 74 voluntaris i tots els donants d’aliments fan el nostre entorn més solidari

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones properes més necessitades rebin ajuda alimentària. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya. (www.granrecapte.com) .
 

A Vilanova del Vallès hi van haver dos punts de recollida d’aliments (Sorli Discau i BonÀrea) i a Vallromanes un (Condis). També hi van col·laborar les farmàcies dels dos municipis (Farmàcia Maica Lluch, a Vilanova del Vallès i la Farmàcia Guanter Ballesta,  de Vallromanes) així com els Queviures Guàrdia de Vallromanes. Els voluntaris tenien torns entre 2 i 4 hores i es va allargar el recapte fins el diumenge.


Els 3.200 kg d’aliments recollits es destinaran al Rebost Solidari que va engegar fa un any amb els aliments que s’havien aconseguit en el Gran Recapte del 2016. El Rebost Solidari, que funciona gràcies a la tasca del voluntariat, té convenis amb els Bancs d’Aliments per rebre productes alimentaris i d’higiene per a les persones de Vilanova del Vallès i Vallromanes en situació de vulnerabilitat.


Per a més informació de com col·laborar-hi podeu contactar amb Serveis Socials demanant hora a l’OAC de l’Ajuntament (93 845 92 77) o al correu electrònic serveissocials@vilanovadelvalles.cat. 

Darrera actualització: 05.12.2017 | 11:22