Es presenta la 25a. Mitja Montornès- Montmeló- Vilanova del Vallès- La Roca 2018

Dijous, 15 de març de 2018 a les 18:27

Dimarts 13 de març es va fer la presentació de la Mitja Montornès al Centre Cultural de la Roca del Vallès amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova del Vallès, Yolanda Lorenzo, i els alcaldes de Montmeló, Montornès i La Roca i així com de l’atleta olímpic, Jesús A. García Bragado (padrí de la Mitja Montornès) i representants de la Federació Catalana d’Atletisme i de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona. 

Enguany és la 25a. edició de la Mitja Montornès que presenta una imatge renovada i la consolidació com a cursa clàssica de fons al calendari català, tot seguint la línia de compromís amb els atletes i el territori. 

La Mitja Montornès, que organitza el Club Atletisme Montornès, planteja tres opcions:

- La mitja (són 21 km amb pocs desnivells que recorren la Vall del Mogent, passant per Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès per arribar a La Roca del Vallès, des d’on es torna a la sortida).

- La cursa de 6 km (travessa els centres urbans de Montornès i Montmeló, amb part del recorregut per la carretera que uneix ambdues poblacions i rodejats de boscos).

- La mini solidària (24/03/2018)

La Mitja es realitzarà el diumenge dia 25 de març de 2018 a les 10.00 del matí i té la sortida i arribada a la zona esportiva municipal de Montornès del Vallès. Té un màxim de 3.500 inscripcions i puntua per la Challenge. 

Engresquem tots els vilanovins i vilanovines perquè animin als corredors. 

Més informació a: http://mitjamontornes.com/

Darrera actualització: 15.03.2018 | 18:30