Ens ajudeu a respondre el sondeig pel Casal d’Estiu 2020?

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 18:45

Totes les famílies interessades hi poden participar abans del 17 de maig

L’Ajuntament ha preparat un sondeig per saber quants participants estan interessats/des en participar al Casal d'Estiu infantil i juvenil 2020 el qual va dirigit a infants des de P3 (nascuts 2016) fins a joves de 2n d’ESO.

Enguany, l’Ajuntament té previst ampliar l’oferta d’edat dels participants del Casal d’Estiu municipal afegint un grup de 1r i 2n d’ESO. Aquest grup tindrà un equip de monitors/es propi i un projecte educatiu dissenyat per al treball amb adolescents. En conseqüència, hi haurà una distinció en metodologia i programació entre el casal infantil de P3 a 6è i el casal juvenil de 1r i 2n d’ESO.

De moment, no tenim indicacions des d'administracions supramunicipals, en relació a què i com es podran fer les activitats d'educació en el lleure aquest 2020. Aquestes activitats també estan sotmeses a la situació d’excepcionalitat i a les indicacions per la normativa vigent i la que s’estableixi més endavant. De totes maneres, l'Ajuntament està fent una previsió de possibilitats, en el cas que tinguem autorització per realitzar les activitats d'estiu. Un cop tinguem autorització, ho comunicarem pels canals oficials.

* Qüestions a tenir en compte per aquest sondeig i formulari al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetQZhb7pWyq4pJJtSi8XOYUagr0P96KVIo-N3DOxBH89-mBw/viewform

Darrera actualització: 06.05.2020 | 18:47