Els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Vilanova visiten la Fira Guia’t 2018

Dijous, 22 de març de 2018 a les 17:00

Els joves de Vilanova del Vallès disposen de diverses eines per a la seva orientació laboral i/o formativa: la possibilitat de visitar la Fira Guia’t a Granollers (20,21 i 22 de març); el projecte Anem per Feina 2018 que ofereix formació a empreses locals i l’Assessoria laboral i formativa a l’Spai Jove. 

Pel que fa a la Fira Guia’t té l’objectiu d’assessorar l’alumnat en els itineraris d’estudis post-obligatoris, mitjançant una mostra de centres de formació i xerrades de diverses temàtiques per a l’orientació. Els organitzadors són: la Xarxa de Transició Educació-Treball (Xarxa TET), el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Granollers. Enguany, l’Institut ha participat a la xerrada Identifica i entrena les teves competències, sobre la importància de les competències transversals (comunicació, disposició a l’aprenentatge, adaptabilitat, etc.).
Més informació a: http://firaguiat.vallesjove.cat


Pel que fa al projecte Anem per feina! ofereix recursos i eines als joves del municipi que busquen feina. La finalitat és que aquells joves, amb poca o cap experiència al món laboral, puguin començar a formar-se i generin el seu currículum en les empreses del municipi, per poder optar a ofertes de feina. El projecte s’inicia al juny i, properament, s’informarà de la primera sessió introductòria d’aquest any.


També hi ha la possibilitat de dirigir-se a l’Assessoria laboral i formativa a l’Spai Jove. Tots els joves d’entre 16 i 29 anys que necessitin assessorament en trajectòria formativa (estudis superiors, estudis postobligatoris, etc..), o bé, que necessitin assessorament en la recerca de feina, poden disposar d’aquest servei d’assessorament. Només cal posar-se en contacte amb l’Spai Jove i demanar cita prèvia.


Horari: de dilluns a divendres, de 16h a 20h.
Telèfon: 93.845.84.36
Xarxes socials: Instagram, Facebook i Twitter -> @SpaiJove
Correu electrònic: spaijove@vilanovadelvalles.cat

 

Darrera actualització: 22.03.2018 | 17:04