El planter esportiu vilanoví deixa petjada arreu del món

Dimecres, 9 de gener de 2019 a les 14:50

Els darrers tres mesos han estat molt intensos pel planter esportiu vilanoví. La vilanovina Paula Dueñas va participar amb la selecció catalana cadet femenina d'handbol al torneig estatal de seleccions autonòmiques (CESA 2019) que es va celebrar a Valladolid durant la setmana passada. Juntament amb les seves companyes van conquerir l'or i es van proclamar campiones després de jugar contra la selecció gallega.

D’altra banda, la vilanovina Marina Navarro, nedadora de natació artística del Club Natació Granollers, va participar a la competició internacional Russian Matryoshka, celebrada del 13 al 15 de desembre a la localitat russa de Chekhov, juntament amb altres tres noies i en les modalitats de figures, duets i solos.

Navarro va competir amb les millors nedadores alevines de Rússia i va poder i va aconseguir bons resultats. Va aconseguir la cinquena posició a la classificació Open amb el duet que va formar amb Ariadna Conesa i va quedar en setena posició pel que fa a la categoria de Solos.

D’altra banda, el vilanoví Izan Ramírez, del Club Atletisme Montornès, es va classificar en tercera posició en la categoria de Cadet a la Cursa Behobia – San Sebastián que es va celebrar a mitjans de novembre del 2018. Izan Ramírez va recórrer els 4,4 quilòmetres en 16 minuts i 23 segons.

Darrera actualització: 10.01.2019 | 08:57

Imatges

Marina Navarro Paula Dueñas