El Gol Solidari recapta més de 4.000 quilos d’aliments pel Rebost Solidari

Dijous, 2 de maig de 2019 a les 14:15

Es va celebrar aquest dimecres als camps de futbol del municipi

Aquest dimecres, 1 de maig, es va celebrar la setena edició del Gol Solidari als camps de futbol del municipi. La jornada va començar amb l’estrena de la gespa del camp de futbol set i amb l’inici del torneig que va reunir 230 infants de les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. Hi van participar els equips del FC Barcelona, RCD Espanyol, U.E Sant Andreu, C.F Damm, CE Vila Olímpica, Club Esportiu Mercantil, CF Sant Julià de Vilatorta i el mateix club de futbol de Vilanova del Vallès. També hi va participar l’AEB Badalonès (Futbol Adaptat PC).

L’objectiu d’aquesta diada era recollir el màxim nombre d’aliments en benefici al Rebost Solidari que fa el repartiment corresponent a la gent més necessitada del municipi.

Entre els donatius de particulars i d’empreses es van recollir 4.000 quilos d’aliments de tot tipus, fet que constata la solidaritat i implicació del municipi en aquest esdeveniment que va comptar amb el suport de voluntaris de l’institut, del grup de joves ‘Dret a Ser’, dels joves de Can Rabassa, de l’entitat Nosaltres Vilanovins i d’una trentena de monitors i jugadors del Club.

Durant tot el matí també hi van haver activitats de zumba, inflables, actuacions relacionades amb el cantant Michael Jackson i es van fer subhastes de tot tipus de productes i serveis d’una trentena d’empreses locals que també van col·laborar amb l’esdeveniment.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 14:19

Imatges

gol solidari 2