El 21 de maig s’obre el període per sol·licitar les beques municipals per al curs 2018-2019

Dimecres, 16 de maig de 2018 a les 14:00

Es poden demanar les beques escolars municipals (fins el 8 de juny) per a: materials i llibres per a alumnes de cicle infantil de Vilanova del Vallès; la quota de l’Escola Bressol Municipal o les beques del casal d’estiu Municipal

Qui pot sol·licitar l’ajut?
Les famílies amb alumnes que estan empadronats a Vilanova del Vallès, escolaritzats a l’Escola Bressol La Baldufa, l’Escola Mestres Munguet-Cortés i l’Escola La Falguera.
Els ajuts en concepte de material i llibres només podran ser sol·licitats per famílies amb fills escolaritzats de P3 a P5. 


Com s’ha de fer?
Cal omplir la sol·licitud que es facilitarà a: l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament dins de l’horari d’atenció al públic, els Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament, ubicats al CAP, de dilluns a divendres, de 9h a 13h; o a la pàgina web municipal: www.vilanovadelvalles.cat.


La sol·licitud, juntament amb la documentació acreditativa, s’han de lliurar a Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament, ubicats al CAP, de dilluns a divendres de 9h a 13h. 
Per a qualsevol consulta o informació, truqueu al telèfon:
Ajuntament de Vilanova del Vallès- Telèfon: 93.845.92.77
Horari d’atenció al públic: 9h-15h


Tota la informació a: 
http://www.vilanovadelvalles.cat/serveis-i-tramits/tramits-i-gestions/beques-municipals-escolar-i-casal-destiu-curs-20182019.html

 

Darrera actualització: 18.05.2018 | 08:22