El 2018 deixa bons fruits a Vilanova del Vallès

Dilluns, 31 de desembre de 2018 a les 15:05

S’han registrat 42 naixements i 53 matrimonis

Aquest 2018 ha sigut un any molt intens en què s’han materialitzat projectes per millorar la mobilitat del municipi. D’una banda, hi ha hagut un nou impuls del Passeig del Centenari com a eix cívic comercial i la nova rotonda, situada al costat del Bon Preu, ha millorat l’accés al polígon de Cal Pinxo.

També s’han fet obres al carrer Sis de Desembre per millorar-ne la circulació i que aquesta via pugui tenir doble sentit i s’ha creat la línia i la parada de bus exprés, que connecta amb la capital catalana passant per la costa, situada prop del restaurant Cal Martinet.

Pel que fa a les activitats del jutjat de Pau, destacar que hi ha hagut 42 inscripcions de naixements i 53 matrimonis inscrits, 30 de caràcter civil i 23 de canònics.

Durant aquest 2018 també s’ha creat un banc de materials de serveis socials (BMSS), s’ha incorporat, als dos centres educatius de primària del municipi, la figura d’un tècnic d’educació infantil (TEI) com a reforç de P3 i s’ha apostat per una nova dinamitzadora juvenil a l’Spai Jove.

També s’ha celebrat la primera edició de la Jornada Formativa del CRÍTIC en la qual hi ha assistit un centenar de persones i s’han fet millores a la sala de fitnes del pavelló d’esports.  

D’altra banda, s’ha consolidat el grup de caminaires, l’espai socioeducatiu El Trencaclosques ha estrenat imatge i espai d’ubicació i s’han creat els pressupostos participatius amb una partida d’inversions de 50.000 euros.

Pel que fa a comunicació, s’ha creat un perfil a Instagram d l’Ajuntament de Vilanova del Vallès i amb aquest, el primer concurs de fotografia sota l’etiqueta #Nadal2018ViuVdV.

Per últim, estan a punt de finalitzar les obres del centre de dia que arribaran a la seva finalització a principis del 2019.

Darrera actualització: 31.12.2018 | 15:07