Del 15 al 17 de desembre el carrer Sis de Desembre estarà tallat per obres

Divendres, 14 de desembre de 2018 a les 13:00

El tram afectat serà des de l’alçada del Passeig del Sorral fins a la rotonda de la carretera del Masnou (BP-5002)

Les obres d’arranjament del carrer Sis de Desembre arriben a la seva fi. Els propers dies 15, 16 i 17 de desembre la circulació habitual d’aquest carrer, des de l’alçada del Passeig del Sorral fins a la rotonda de la carretera del Masnou (BP-5002), quedarà interrompuda degut als treballs d’asfalt que s’hi portaran a terme.

Totes aquestes millores al carrer Sis de Desembre suposaran el doble sentit de circulació, amb la millora del seu accés i de mobilitat en aquesta zona i en el municipi en general.

A causa del nou accés del carrer Sis de Desembre, diversos carrers del nucli antic canviaran el seu sentit de circulació. El carrer de Jaume Ginestí, entre els seus carrers de l’Onze de Setembre i el Mogent, canviarà de direcció. Pel que fa al Passeig de la Verge de Núria es canviarà l’accés d’entrada i en comptes d’accedir-hi pel carrer Sis de Desembre, com passava fins ara, s’hi accedirà des de la carretera del Masnou (BP-5002). Per últim, el carrer de l’Onze de Setembre, entre els seus carrers de Jaume Ginestí i del Sol, tindrà un únic sentit.

Els canvis de senyalització es duran a terme un cop quedi restablerta la circulació.

Darrera actualització: 14.12.2018 | 11:58