Com vols que sigui la teva Vilanova?

Divendres, 2 de febrer de 2018 a les 14:48

Diumenge 4 de febrer de 2018 es farà una caminada com a primera activitat de participació ciutadana per tal de definir com vivim i com ens agradaria viure a Vilanova del Vallès. 

(En cas de pluja l'activitat es farà a la Biblioteca Contravent de 10h a 12h)

Darrerament s’ha fet un repartiment d’informació convocant tots els vilanovins i vilanovines a participar en la definició del futur POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal). 

El primer pas és treballar en la redacció de l’avanç del POUM que és un document urbanístic que marcarà les línies principals de creixement del municipi i on és voluntat de l’Ajuntament obrir-ho a la participació de la ciutadania a través de diferents activitats programades (caminada i debats) perquè hi puguin aportar propostes.

La primera activitat és una caminada el proper diumenge 4 de febrer, de 10h a 14h, amb un total d’uns 5 km. Durant el recorregut es faran diverses parades, on es plantejarà un enfocament genèric del municipi i on tothom podrà dir el que pensa respecte el model de poble que volem, des dels equipaments fins a com ens movem o com volem créixer en habitatges, per tal de fer-nos un retrat de tot el municipi.

Més endavant es faran reunions més específiques per debatre sobre mobilitat i medi ambient (14 de febrer) o habitatges i equipaments (26 febrer). 

Us animem a participar-hi perquè tots els que vivim a Vilanova coneixem el nostre municipi i tenim opinió de com volem que sigui. 
Fins diumenge a les 10h a la Biblioteca Contravent!

Darrera actualització: 02.02.2018 | 14:53