Alumnes de l'escola Mestres Munguet-Cortés participen al Let's Clean Up Europe

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 13:50

Es tracta d'una campanya per tot Europa per conscienciar sobre la quatitat de residus que es llencen de manera incontrolada a la natura

Aquest matí els alumnes de Mestres Munguet-Cortés han participat al Let's Clean Up Europe, una campanya que s'ha portat a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura. També es volen promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

La 6a edició de la campanya se celebra del 10 a 12 de maig. En la darrera edició, a Catalunya es  van fer 275 accions de neteja organitzades per part d’associacions, escoles, empreses i administracions en espais naturals.

A Vilanova l'acció s'ha fet al Bosc de les Escoles i voltants.  A la recollida de residus hi han col·laborat l'Escola Mestres Munguet i Cortés, guardes del Parc de la Serralada Litoral, l'Empresa Bisbal Casacuberta S.L, el Consorci de Residus del Vallès Oriental, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i l'Ajuntament de Vilanova del Vallès.

Darrera actualització: 10.05.2019 | 13:55