494 inscrits al III Cros Escolar de Vilanova del Vallès

Dijous, 23 de novembre de 2017 a les 11:00

El dissabte 18 de novembre de 2017 es va disputar el III Cros Escolar de Vilanova del Vallès. El principal objectiu era promoure l’hàbit de l’esport i, concretament, de córrer, entre els més menuts. 

La cursa es va organitzar en 6 categories a partir de 3 anys fins a 15 i també es va obrir una cursa per a participants adults. Les inscripcions eren gratuïtes. 

La participació local fou de 278 vilanovins i vilanovines (108 de l’Escola La Falguera; 100 de l’Escola Mestres Munguet-Cortés i 70 de l’Institut Vilanova del Vallès).

En total hi va haver 494 inscrits. La majoria dels participants no locals provenien de diferents municipis del Vallès Oriental (Parets, Canovelles, Sant Feliu, Caldes de Montbui, etc.).

Cal subratllar la implicació de 48 voluntaris de l’Institut de Vilanova que foren cabdals per tal de garantir la bona organització de l’esdeveniment esportiu. 

Per equiparar la igualtat entre homes i dones, nens i nenes, les distàncies que van córrer foren les mateixes. 

A la cursa també hi va col·laborar la Diputació de Barcelona, el Consell Esportiu del Vallès Oriental, així com les entitats locals Vilarunners i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vilanova del Vallès.

Podeu veure els resultats de la classificació a l'apartat de les imatges. 

 

Darrera actualització: 23.11.2017 | 11:37

Vídeos

Imatges

III Cros Escolar Vilanova del Vallès