36 anys d’independència a Vilanova del Vallès

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 11:10

Diumenge tindrà lloc la celebració de l’efemèride amb una calçotada i un espectacle

Fa 36 anys que el municipi va celebrar la constitució del nou Ajuntament. Era un 12 de febrer del 1984 i Vilanova es va llevar de festa en un diumenge assolellat.

La plaça de la vila era plena de tots els veïns i veïnes de Vilanova del Vallès que no volien perdre’s aquell moment tan esperat. A les 12 del migdia va començar l’acte que va comptar amb la presència del director general d’Administració Local de la Generalitat, de diputats del Parlament de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, dels alcaldes veïns i membres de la Comissió Gestora. Tot seguit es va celebrar el primer ple i es va constituir el nou consistori.

Francesc Escalé va ser el primer alcalde del municipi i els regidors van ser Esteve Floreta, Josep Fontbona, Jordi Miquel Irízar, Joan Mas, Antonio Mora, Domènec Puigpey, Jordi Safont i Juan Sánchez. Josep Ginestí va ser el primer secretari.

Per celebrar-ho aquest diumenge se celebrarà una Calçotada Popular a la Plaça del Poble. Més informació al següent enllaç: http://www.vilanovadelvalles.cat/actualitat/noticies/vilanova-celebra-el-36e-aniversari-de-la-independencia-municipal-amb-una-calcotada.html

Darrera actualització: 12.02.2020 | 11:28