130 jugadors participen a la 11a prova del Circuit Català de Bàdminton celebrada a Vilanova

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 10:00

Mireia Fernàndez Calero, Eloi Gascón, Lluís Álvaro, Roger Moreno i Ferran Àguila, del Club de Bàdminton de Vilanova, van guanyar en les seves respectives categories

El pavelló poliesportiu de Vilanova del Vallès ha acollit, aquest cap de setmana, la 11a prova del Circuit Català de Bàdminton. El torneig comptava amb l’organització de la Federació Catalana de Bàdminton i amb la col·laboració del Club Bàdminton Vilanova del Vallès i l'Ajuntament. L’esdeveniment esportiu ha coincidit amb la disputa d'un Torneig Territorial puntuable per el rànquing de la Federació Espanyola de les categories  s-11anys, s-13, s-15, s-17 i sèniors, fet que ha atret a les instal·lacions de Vilanova els millors jugadors promeses i veterans del país. Els dos tornejos han comptat amb la participació de 130 jugadors de 14 clubs catalans, i s’han disputat un total de 200 partits.

Premiats locals
Pel que fa a la participació del Club de Vilanova del Vallès, quatre nois de l’escola de bàdminton han obtingut  bons resultats.  Mireia Fernàndez Calero de 16 anys ha guanyat en la categoria IF B-C i en dobles mixtes B fent parella amb el seu company Eloi Gascón. D'altra banda, Lluís Álvaro ha guanyat la competició Sènior Masculí D-SV i en la categoria s-17 plata ha guanyat Roger Moreno i Ferran Àguila ha quedat segon.

Aquí podreu consultar totes els/les guanyadors/es.

Darrera actualització: 19.03.2019 | 09:09