100 persones celebren el dinar de la gent gran a Vilanova del Vallès

Dimecres, 11 d'octubre de 2017 a les 00:00

El dilluns, 2 d’octubre de 2017, coincidint amb el dia dels Sants Àngels de la Guarda, es va celebrar el dinar de la gent gran a l’Hotel Mercure de Vilanova del Vallès. Aquesta era la primera cerimònia del nou rector, en Germà Prats. Durant la celebració, es va comptar amb l’actuació de la Coral Parroquial.

Cap a les dues del migdia es va iniciar l’àpat amb 100 comensals i en finalitzar es va fer un bingo cantat per la regidora d’esports, mobilitat i ocupació, la Sandra Àlvarez, i el primer tinent d’alcalde, Ramon Majà.

Seguint la tradició dels darrers anys, l’alcaldessa, Yolanda Lorenzo, va fer un obsequi a la persona que complia 80 anys enguany i que volia compartir-ho en aquest esdeveniment, la Carolina Vázquez. També es va fer un pastís a l’àvia centenària, l’Elvira Maymó, i es va fer un recordatori per a la persona més gran del municipi, la Remei Terrades, de 103 anys.

Mentre la música del Duo DAVA amenitzava la festa es va repartir un paraigües de record de la jornada per a cadascú.

Darrera actualització: 11.10.2017 | 15:02

Vídeos

Imatges

Celebració 100 anys Elvira Maymó. Dia de la Gent Gran Remei Terrades. Obsequi per als 103 anys. Obsequi dels 80 anys de la Carolina Vázquez. Dia de la Gent Gran 2017 Ball el dia de la Gent Gran 2017